Autós szkóp ingyenes tanfolyam
Shop

Autós oszcilloszkóp tanfolyam KEZDŐKNEK c. ingyenes videó sorozat

Elindítottuk autós oszcilloszkóp tanfolyam KEZDŐKNEK c. videó sorozatunkat.

 

Ha érdekel autós oszcilloszkóp tanfolyam , autódiagnosztikai videók, akkor kérlek iratkozz fel youtube csatornámra.

Magyarországon sajnos jelenleg még nagyon háttérbe van szorulva az autós szkópok használata. Ezért online próbálok bátorítást és segítséget adni autószerelő kollégáimnak, „bajtársaimnak”, hogyan és mire használják az autós oszcilloszkópot. Ezért indítottam el online ingyenes autós oszcilloszkóp tanfolyam videó sorozatomat a youtubeon.

Youtube csatornánkon megtekintheted a videót: https://www.youtube.com/watch?v=i97uRiHlkCg&t=272s

Autós oszcilloszkóp használatával az autódiagnosztikai igen széles spektrumot kínál az autószerelőknek. Külföldön már a legtöbb komoly autódiagnosztikával foglalkozó autószerelő már magabiztosan használja. Számos olyan hibát kilehet vele szűrni, és kimutatni, amit más egyéb módszerekkel nem lehet, vagy csak találgatással lehet.

Sok esetben nem elég bizonyos jeladók úgynevezett ellenállását megmérni…A jelalakokat ábrázolni kell grafikusan, majd kielemezni.

Minden oszcilloszkóp feszültséget mér, és azt ábrázolja a hozzá való program az idő függvényében. De viszont fontos, hogy az autódiagnosztikában nem csak feszültségeket kell mérni. Hanem áram erősséget és akár nyomás értékeket is tudunk mérni az oszcilloszkópra csatlakoztatható különböző kiegészítők használatával.

Autós szkóp tanfolyam videóimban bemutatom azt is, mi az, hogy relatív kompresszió mérés. Illetve hogyan tud relatív kompresszió mérést csinálni autós oszcilloszkóppal.

Sokáig lehetne sorolni az autódiagnosztikai szkópok használatát, mennyi mindenre tudja használni az autódiagnosztikában…

Autós oszcilloszkóp tanfolyam tényleg ingyenes ?

Igen, az. Mindössze annyi a teendőd, hogy youtube csatornámra rá klikkelsz és megnézheted videóimat. Ha tetszettek, ne felejts el feliratkozni rájuk.

Autódiagnosztika TV youtube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCZydrFy7TTSfvd9F2VKdW5g

Ha vásárolni szeretnél autós oszcilloszkópot akkor webshopunkban megteheted: https://hibakodolvaso.hu/product-category/autos-oszcilloszkop-diagnosztika/

Related posts

Leave a Comment